ponedeljek, 25. oktober 2010

Lisca 2010

Slovenija ima zelo dobro znamko spodnjega perila. Mislim, da bi se lahko Lisca postavila ob bok svetovno znani ameriški znamki Victoria´s secret. Letos to uspešno podjetje praznuje že 55 let in (tudi) ob tej priložnosti so seveda pripravili modno revijo, s smernicami za pomlad/poletje 2011, ki je potekla v znanem ljubljanskem hotelu Union, poleg tega pa so posebej za 55. obletnico podjetja oblikovali novo linijo perila imenovana Prestige.
Čeprav je kolekcija spomladansko-poletna, prevladujejo predvsem črni kosi, ki so jih imenitno predstavljale slovenske in hrvaške manekenke: Iris Mulej, Nika Globokar, Tina Katanić..
Oblikovalke Suzana Gorišek, Melita Retnar, Marjana Češnjevar, Ksenja Dremelj in Maja ratajc.
Na modno pisto je prva stopila Iris Mulej.







nedelja, 24. oktober 2010

Moda za primerno ceno

Spet sem odkrila spletno trgovino Asos. Mislim, da bom kmalu kej naročila, ker imajo tudi primerne cene in kar je tudi najpomemnejše, dostavljajo tudi v Slovenijo! Predstavljam vam nekaj mojih najljubših kosov...




Čas je za pravljično poroko






Danes sem imela prečudovit večer, saj sem ga preživela v družbi najboljših prijateljic. Veliko smeha in žalostnih zgodb, ki so mi dale misliti in mi ne dajo mirnega spanca.
Da se pomirim in si spočijem oči...




ponedeljek, 18. oktober 2010

Mercedes med vozički



Imenovala bi ga kar Mercedes med otroškimi vozički. Taga je otroški voziček in kolo obenem. :) Lahko ga uporabljate kot nekakšno rikšo ali pa samo otroški voziček. Iz enega v drugo ga spremenite v pičlih 20 sekundah.
Pri nas se ga še ne dobi, lahko pa ga kupite preko interneta ali pa v Udinah v trgovini, kjer prodajajo kolesa. Cena: 1450€.