nedelja, 27. februar 2011

Simpley perfect

Kostumi za dojenčke in otroke

Bliža se pust! Vedno sem se rada našemila, ampak vedno sem ideje za kostume iskala zadnji dan, zato nikoli nisem našla nič zanimivega in sem bila vedno Pika Nogavička, čarovnica, klovn, ciganka, princeska... Ko sem bila majhna mi je mami skoraj vsako leto sešila kostim. Eno leto sem bila knofek, potem sem bila zvonček, indijanka... vsako leto nekaj drugega.
Ker sem sedaj tudi sama mamica in bi rada ohranila tradicijo praznovanja pusta- tudi kot Slovenka si ne želim, da bi šel pust v pozabo in bi se k nam prerinil Halloween, kot se je Valentinovo namesto Gregorjevega, bom hčerki sešila oblačilo, da bo maškara.

Na internetu sem našla en kup idej in doma narejenih kostumov. Nekateri so res simple, le malce potrpljenja in domišljije rabiš!

V kaj se boste vi letos našemili? Boste kaj sešili? Imate kakšno idejo kaj sešiti 7 mesečnemu dojenčku za maškare?














četrtek, 24. februar 2011

Anketa

Hej!

Rabla bi vašo pomoč... prosim odgovorite na vprašanja ankete, ki mi bodo pomagala pri pisanju diplomske naloge!

sreda, 23. februar 2011

Trak za lase

Moji hčerki sem naredila rožico za v laske. Ideja za to sem dobila, ko sem zadnjič šivala majico zame. Na majici je tudi trak, ki sem ji ga za hec navezala na bučko. Zdi se mi, da ji res paše, zato sem ji naredila novega, ki je samo njen.

Vse najboljše za njen rojsti dan. Danes je stara 7 mesecev! :)




Inssssspiraccccija





ponedeljek, 21. februar 2011

Made by me

Doma narejena majica.... ne morem se točno odločit ali mi je všeč ali ne. Bila je bolj narejena za vajo. Vseeno jo bom poleti kdaj oblekla, saj so nam stvari, ki jih naredimo sami bolj všeč.
Čeprav mi gre po glavi bolj dejstvo, da mi je fant ob pogledu na spodnjo slikco rekel, da imam plavalska ramena. :))) hehe

četrtek, 17. februar 2011

Iz prihodnosti v preteklost

Zanimive fotografije... ZELO zanimive fotografije! Irina Werning iz Buenos Airesa se je odločil/a (iz njegove spletne strani ne morem točno razbrati ali je moški ali ženska), da bo vnesel nekaj sedanjosti v preteklost. Mislim, da je to odlična ideja! Že brskam po mojih starih fotografijah! Oglejte sklop fotografij pod imenom Back to Future in se nasmejte ljudem- čas teče, mi ostajamo isti! :D





sobota, 12. februar 2011

Kaj podariti moškemu?

To je večno vprašanje. Vedno smo brez idej, čeprav je vseeno za katero priložnost gre. Nima veze je to božič, valentinovo, rojstni dan ali obletnica. Tukaj imate nekaj idej. V tej spletni trgovini vam ponujajo veliko zanimivih izdelkov, ki jih lahko podarite najbližjim.
Mojemu ljubemu bi bil najbolj všeč kozarec, ki je kopija steklenice piva.