sobota, 28. maj 2011

Flash bloggers meet up

 (na sliki iz leve proti desni: Tanja Špan, Urša Jazbinšek in Nina Štajner.. vir slike: all around eve)

Moja prva nova asociacija na roza oranžno kombinacijo je nov shoping vodnik Flash. Predstavitev je potekala v sredo 25. maja v lokalu, ki je bil več kot primeren za to priložnost; Fetiche! Poleg predstavitve je bila ta priložnost namenjena tudi prvemu malo bolj uradnemu srečanju (fashion) blogerjev. Nabralo se nas je 30.. večina zanimivo in s stilom oblečenih punc, ki so se velik pomen dale tudi dodatkom in bilo je tudi nekaj predstavnikov moškega spola. V jeseni naj bi bil ponoven meet up bloggerjev, ki pa se ga že močno veselim, saj mi ni uspelo spoznati vseh prisotnih.

četrtek, 19. maj 2011

Blogerka: Vsak dan Kendi








"Ljudje mislijo, da mora ženska, ko se poroči in se preseli v manjše mesto, zanositi. Začela sem blogati. PUNČKA JE!" lahko preberemo pod opisom Kendi. Simpatična rjavolaska ima stil, ki je všečen ne preveč zahtevni publiki. Lepa a nevpadljiva oblačila kombinira z nakitom,torbicami in čevlji za visoko peto za piko na i pa vedno doda še nasmeh. Kendi everyday

četrtek, 12. maj 2011

Rožnato poletje


Plum Pretty Sugar... spletna trgovina z lepimi cunjami z rožnatim potiskom.
Ovite se v nekaj cvetličnega in tudi ve boste zacvetele.




sreda, 11. maj 2011

Mala črna obleka






... mora biti v omari vsake ženske, saj je večna in jo lahko oblečemo za marsikatero priložnost.

Te obleke najdete pod etiketo Newly Maid.

torek, 10. maj 2011

Make it yourself or buy it!






Vsake toliko čas namenim dolgemu nakupovanju in nič ne kupim. Odkar se nekoliko spoznam na šivanje, mi je boljše, da si cunjo sešijem sama. Razlogov je več- prvi je itak, da je ročno izdelana stvar poleg tega privarčuješ, saj stvari niso ravno poceni, pa še šivi pri elastičnih oblekah niso najbolj kvalitetni in se stvar začne kmalu parat. Torej, iskala sem inspiracijo in jo tudi našla.

Slika levo: Siva XXL obleka iz Zare.
Črn jumpsuit iz Ann Christine- cena 40€
Vijolčno XXL krilo iz Zare (imajo ga še v zeleni in oranžni barvi). Cena prav tako med 30 in 40€. Zadnja roza tunika je prav tako iz Zare. Cena 30€.

nedelja, 8. maj 2011

Blogerka: Atlantic- Pacific









Nova predstavitev modne ikone in blogerke. O sebi nam pove bolj malo, deli pa z nami slike, lepe cunje, odlične a nenavadne kombinacije oblačil. Ime ji je Bee in širni svet razveseljuje od aprila 2010 in ima že skoraj 3000 spremljevalcev. Njen modni dnevnik in nakupovalni vodič se imenuje Atalantic-Pacific in je zares vreden ogleda, saj je njen stil tak, da pade v oči najbolj zahtevnim modnim navdušenkam in tudi tistim, ki ste bolj sramežljive.

sobota, 7. maj 2011

Popolno za poletje/ perfect for summer



I Love it! Moja nova ljubezen... obleka je iz kolekcije Diane Von Furstenberg, modna ikona, ki pa jo nosi objavlja pod blogom Where Did U Get That!