nedelja, 23. oktober 2011

Kaj imaš nad kavčem?

Veste kje je tisto pravo mesto za lepo/posebno/umetniško/veliko fotografijo. Po mojem mnenju imamo v stanovanju 3 mesta, ki jih dan za dnem gledamo in si zaslužijo, da jih okrasimo s kakšno posebno sliko. Dve mesti sta si približno enakovredni, le kraj v katerega strmimo čisto vsi (tudi obiski) je v prednosti.
Če imamo kakšno sliko za katero želimo, da bi bila opazna, jo obesimo nad kavč ali televizijo, saj tam preživimo veliko časa. In katero mesto je tisto, v katerega gledamo vsi? To je tisto na zidu nasproti Wc školjke ;) Saj veste v lokalih vedno preprete vse reklame, ki so namontirane na vrata. Pametni oglaševalci.

p.s.- Jaz imam zaenkrat (kmalu se selim) nad TV sliko tukana :D


Še nekaj slik, ki jih bom imela za navdih, ko se bom odločala za novo sliko :D











petek, 7. oktober 2011

Nostalgija

Kaj imajo skupnega Jackie O., Marlyn Monroe in Grace Kelly skupnega? Stil, ki je ostal večen. Kaj imajo skupnega z tipično žensko, ponavadi američanko po narodnosti, iz sredine 20. stoletja? Spet stil! Ženske, so se takrat oblačile prefinjeno in ženstveno. Znale so skriti svoje slabosti in poudariti lepote telesa. Ženske so bile polne, imele so hruškasto rit in velike prsa. Takrat ni bilo prostora za 18o cm velike ženske, s ploščatimi prsmi in moško ritjo brez bokov. Želimo si oblek v katerih bomo zasijale kot zvezde takaratnega Hollywooda. Nostalgijo dobimo pri znamki Recollection, žal pa se jih da kupiti le v New Yorku. Očitno se bodo Ameriške dame spet boljše oblačile kot Slovenke?! Hm



Brez besed

Theyskens Theory... 465$