sreda, 26. december 2012

Street style 2012: Gwen Stefani

Gwen Stefani, pevka skupine No Doubt, je na glasbeni sceni že več kot dvajset let. Navdušuje nas s svojim glasom, stilom in občutkom za estetiko. Ob pregledu street style fotk za leto 2012 sem ugotovila, da ima punca tudi dokaj (nam podobno) družinsko okolje, saj je velikokrat slikana z otroki v trgovini (a ne večkrat kot Jessica Alba), na letališčih, sejmih in celo, ko gre na kosilo s svojim možem k tašči. :)

torek, 18. december 2012

Malce inspiracije v zadnjem tednu pred Božičem

Pogosto se mi zdi, da smo ljudje v Sloveniji premalo praznično razpoloženi. To se vidi navzven in navznoter... nihče ne okrašuje več svojih hišk, tudi postavljanje in okraševanje jelke ni več tradicionalen običaj, da ne govorimo o obvezni dobri volji, ki jo že nekaj časa ni nikjer za zaznat. Pogled na božične stvari pa je tako nekaj... hm..vesela in pomirjujočega... kombinacija rdeče, bele in zelene barve. :)
Naj vas osrečijo vsaj slikice, če vsa že realnost ne ;)






četrtek, 6. december 2012

Diamonds are forever/ Wildfox

Velika inspiracija... spet smo v šestdestih... v času tajnih agentov in agentk, Jamsa Bonda, času  mirovnih gibanj, Twiggy in Beatlesov. Pričelo se je feministično gibanje in ženske so se končno zavedale svojih atributov in moči, ki jo imajo.
Znamka Wildfox mi ni preveč blizu, bolj pristaja Carolini, priznam pa, da nas Wildfoxove kolekcije nikoli ne pustijo ravnodušnih, ampak nas impresionirajo in odpeljejo v čisto drugačen svet.




sobota, 1. december 2012

Juhuhu.. december je tu!

Eden mojih najljubših mesecev .. končno si vzamemo malo več časa drug za drugega.. moj fant ima rojstni dan in nasploh so vsi bolj nasmejani in srečni. Naj se VESELI DECEMBER PRIČNE! :)