sobota, 28. avgust 2010

5 stvari, ki polepšajo žensko

Kaj bi ve dale na seznam?

Hm.. moj seznam je tak:

1. Mislim, da so najpomembnejša stvar čevlji z visoko peto. Tudi, če imaš na sebi samo kavbojke in simple majčko ter kakšen kilogram preveč, te visoke pete sigurno naredijo privlačnejšo in casual look naredijo poseben.

2. Lasje brez narastka! Sovražim narastek, čeprav ga imam vedno sama. Vse ga imajo, zato ženske, ki ga nimajo, izstopajo že zaradi tega. Nekje sem prerala, da bi se vsaka ženska morala izbrati barvo, ki bi bila čim bolj podobna njeni naravni barvi las, da narastek ne bi bil preveč viden. Konec koncev ni prav dobra naložba, da greste na vsake 2 meseca k odličnemu frizerju, plačate 100€, potem pa 2 meseca hodite naokrog z narastkom. Barva v trgovini stane do 10€, pobarvate se lahko med pečenjem peciva za napovedan obisk fantove najboljše prijateljice! :D

3. Najbolj nosen kos oblačila v vaši omari: Kavbojke. Ne vem zakaj že enkrat ne grem kupit kavbojk, ki bi mi sedle na mojo rit, in se ne bi ozirala na ceno. Raje kupim troje kavbojke in nobene od njih ne nosim z velikim veseljem, kot pa bi za ene odštela malo več in bi se v njih malce boljše počutila. :)

4. Ogromne sončna temna očala! Z njimi skrijemo razmazan make u, podočnjake ali pa dejstvo, da nismo ravno najboljše v ličenju. :) Upam, da vam solz z očali ni treba skriti.

5. Kako klišejsko: Nasmeh! Nasmejana ženska izžareva srečo in samozavest ter tako pri drugih ženskah vzbuja zavist ter nevoščljivost. Kakšne smo, ane! Sreča druge ženske v nas prebudi zanimanje zakaj je ona srečnješa od nas.

Na seznam bi dodala še dobro postavo. Moramo biti zdravi ter srbeti za svoje telo, saj se potem počutimo in še izgledamo boljše. Telo in um sta zelo povezana. Bolj kot si mislimo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar