petek, 15. april 2011

Krafty: Iz moje omare v tvojo







Pred nekaj dnevi, sem na blogu Nine, brala o zelo ljubki trgovini, ki se nahaja v Ljubljani in je nekaj posebnega. Namreč je trgovina z dušo, saj ima zelo prijazno lastnico in nenavadno lokacijo. Nahaja se v stanovanju oboževalke vintaga. Ker se je slišalo zelo zanimivo, sem se odločila, da jo bom obiskala. Najbolj me je pritegnilo dejstvo, da imajo vintage oblačila tudi za dojenčke in otroke. To pa je kot nalašč za majo malo deklico.
Kljub temu, da nisem iz Ljubljane, sem jo hitro našla. Pri tem mi je pomagala starejša gospa, ki je bila tudi soseda vintage navdušenke. In res, vse je tako, kot se govori po blogih in forumih, če še ne boljše. Vrata mi je odprla Nataša in me prijazno sprejela. Da o izbiri cunj, tako za odrasle, kot malčke, nakitu, cunjah in igračah sploh ne govorim. Velika izbira in tudi cene so primerne celo študentskim denarnicam. Medtem, ko sem si ogledovala ponudbo, sem dobila celo kavico, moja mala, se je pa zamotila z igračami in Natašinim prijaznim in zelo pridnim kužkom.
In kaj sem kupila? Zase sem vzela črno ruto z roza srčki, za fanta avtomobilček in to sladolednega, Pia je pa dobila rdečo oblekico iz lahkotnega materiala. Sedaj še bolj komaj čakam, da pride poletje!
Drage Ljubljančanke in tiste, ki vas zanese v Ljubljano, si oglejte to vintage/ second-hand trgovinico, preden bo prepozno. Lastnica konec aprila odpotuje na malce daljše potovanje v Maroko. Vrne se šele jeseni... upam, da z veliko otroških oblačil, ki bodo razveseljevali mamice in zbiratelje!

Slikce so moje, Natašo in njeno ustvarjanje lahko spremljate preko FB Krafty ali preko spletne strani/trgovine/informativke Krafty.

3 komentarji:

  1. Hvala draga Nika in mala Pia za obisk, me veseli da ti je bilo všeč in hvala ti za objavo v tvojem ljubkem blogu. :) Se vidimo jeseni z novimi lepimi oblekcami. Lepo se imejta! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se že veselim in upam, da se ti bo želja uresničila! :) Prvo stranko že imaš ;)

    OdgovoriIzbriši