torek, 19. julij 2011

Pink clutch

Na moji wishlisti se vedno nahaja malo stvari, saj me hitra zaljubljenost v stvar še hitreje mine. Zadnje pol leta me pa ene stvari sploh ne morem pozabit; želim si namreč roza torbico- čisto tako navadno, v obliki in velikosti A4 lista in z zlato zadrgo ter poslikavo v enaki barvi. Želela sem si jo narediti sama, ampak je pot do cilja veliko težja in zakomplicirana kot sem si predstavljala.

Po objavah na forumih in pogovorih s prijateljicami, ki znajo šivati in so ustvarjalne, so mi zagotovile, da moj šivalni stroj ni dovolj dober (igla in nogica), da bi lahko šivala fake usnje. Hm... sem pa reklal; bom pa že nekoga poiskala, ki ima primeren šivalni stroj in mi ga bo lahko posodil ali pa mi bo za simbolično plačilo naredil sam torbico, saj sešiti kvadrat človeku res ne vzame veliko časa. No, sedaj tudi tega ne najdem. Sem pa našla vsaj spletno trgovino Gorsko.si, ki ima primerno ceno (8€/m) in ne oderuško kot v najbolj založeni in prepoznavni trgovini v Sloveniji z metražo (35€/m) za meter blaga.

Potrebujem pomoč! Ima kdo kakšno idejo?

Kate Spade

 Late afternoon

4 komentarji:

  1. http://www.stylescrapbook.com/2011/03/diy-yellow-clutch.html

    Glede na to, da ima Andy plastičen šivalni stroj, če prav vidim, mislim, da bi se kar dalo šivat. Sicer ne vem točno v kakšnem stanju je tvoj šivalni stroj.

    Jaz mam tudi namiznega plastičnega, pa mi je celo uspelo več plasti jeansa dokaj solidno skup zašit.

    Probaj na manjšem kosu umetnega usnja, ko ga boš nabavla, pa boš vidla.

    Pa vso srečo! (:

    OdgovoriIzbriši
  2. Beba, hvala za link! :) V bistvu njen šivalni stroj res ne zgleda nič posebnega! :) Se bom v naslednjem tednu ali dveh lotila projekta in ga delila z vami, če rata.

    OdgovoriIzbriši
  3. To majhno torbico, ki jo ima 'Late Afternoon' sem pred kratkim zasledila v Zari in sicer jo imajo v vseh barvah. Že na prvem nižanju je bila 10 eur sedaj zna biti še ceneje ;) Sem ti poiskala tudi link...

    http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/si/en/zara-S2011-s/102022/322011/COLOUR%2BWALLET

    OdgovoriIzbriši
  4. Slađi, hvala za link. Ta torbica od LA mi je všeč, sam premajhna je zame. Jaz si želim večjo :) Sicer ima pa Zara take fajn ccene za vse svari, da se sploh doma ne splača šivat. Hm...

    OdgovoriIzbriši