petek, 11. november 2011

Blogerke: Mlade mamice ali nosečke 1.del

Čas je za predstavitev novih blogerk. Tokrat jih bom predstavila več in kar v enem postu. To objavo posvečam vsem ženksam, ki pod srčkom nosijo otročka ali pa je njihovo bitjece že prišlo na svet že pred parimi leti. Verjetno bo ta objava bližja le tem dekletom, ki imajo otroke, zna pa biti zanimiva tudi za druge, saj so to ponavadi ženske, ki se zelo ustvarjalne ter uspešno združujejo družino in kariero.. ter seveda modo.

Prva, ki jo bom predstavila je mamica s japonskim poreklom. Ima blog Vivat Veritas, mamica nekajmesečne punčke. Skozi blog nas spoznava z njeno punčko in starševskimi radostmi in tegobami. Je tudi lastnica spletnega butika z oblačili, ki jih šiva sama. Najbolj spremljana in zanimiva objava je, ko je ustvarjala poročno obleko za prijateljičino poroko.

Si predstavljate, da bi vaš umetniški izdelek kupila slavna oseba? Kakšno navdušenje bi bilo to in koliko naročil bi dobili. To se je zgodilo ustvarjalki mokasink, katere nosi sinček sestre Kardashian. Mamica 2 otrok nam v blogu Freshly picked  predstavlja razne recepte, DIY in izlete. Nič posebnega, ampak njene mokasinke so tako zelo cute.

The Daybook je Sydneyin blog. Ima teden dni starega dojenčka, ki se je žal rodil predčasno. Sydney pri urejanju bloga pomaga tudi njen simpatični mož, ona pa nas navdušuje s odličnimi stilskimi kombinacijami, ki ji čeprav je bila v visoki nosečnosti, odlično pristojijo. Za vase mamice, ki ste to komaj postale, je blog odličen, še boljši pa je za nosečke, ki bodo dobile veliko modnega navdiha!
 

Prav je, da predstavim tudi slovenski blog, mamice Anje. Piše blog z ljubkim naslovom Drobtinice. O njej izvemo bolj malo, delček sebe, kar pa je tudi zelo veliko, nam pokaže skozi fotografije, ponavadi njenih otrok pri ustvarjanju. Tudi Anja je pred kratkim ponovno postala mamica.

Smej se in mahaj oz. Smile and wave je retro, vintage blog o oblačilih, hrani in otrocih. Simpatična rjavolaska ima s prjateljico A beautiful mess trgovino s retro oblačili. Velikokart nam predstavi šiviljske projekte, poleg tega pa tudi mnogo DIY. Tudi svojo kratkolaso hčerkico oblači v obleke, ki so jih nosile naše mame, ko so bile majhne.

Obstaja še veliko blogov mamic, ki jih redno spremljam. Tokrat sem vam jih predstavila 5, prihodnjič več. 
Katere so pa vaše najljubše, katere spremljate?

1 komentar: