četrtek, 31. marec 2011

Super je biti mojstrovalec



Kako zelo sem pa vesela, ko najdem obleko, ki jo znam zašiti sama. Takrat me prime, da bi odprla podjetje in osrečevala ženske po celem svetu, ki bi za primeren denar dobile obleko v kateri bi izgleda super in se v njej tudi udobno počutijo.

Sicer pa... majica/obleka na levi strani je last trgovine Spotted moth. Stane 47$, da pa se jo dobiti tudi zastonj. Na blogu Kendi Everyday poteka giweaway, zato poskusite svojo srečo. :)

nedelja, 27. marec 2011

Tunic made by me

Spet sem dobila navdih za šivat. Želela sem si narediti lahkotno poletno tuniko, žal pa nisem dobila blaga, ki bi imel pisan barvast potisk, zato sem se odločila za črno beli vzorec. Prepričana sem , da si bom pred poletjem naredila barvito in daljšo tuniko/obleko.

Again I got the inspiration to sew. I wanted to make a light summer tunic, but unfortunately I did not get the goods that would have colorful thrust, so I opted for black and white pattern. I am confident that I will do before the summer begin long colorful tunic / dress.

četrtek, 24. marec 2011

Blogerka: ženska zasvojenka

Čas je že, da vam predstavim novo blogerko. Nazadnje sem vam pisala o (pre)slavni The blond salad, tokart pa vam predstavljam prelepo žensko, katere stil mi je fenomenalen. Zdi se mi, da prekaša marsikatero stilsko ikono. O njej sicer vem bolj malo, le da je Španka, natančneje iz Seville. Sicer pa vemo, da slika pove več kot tisoč besed. Njen blog lahko spremljate tukaj- Lady addict.




ponedeljek, 21. marec 2011

Javno priznam

.. da mi je Helena Blagne zakon! Danes sem jo ujela v oddaji Dobro jutro, kjer je promovirala svoj koncert, ki ga ima v bližnjih dneh z Dunajskimi dečki. Ženska je 1A. Ok, njena glasba mi ni preveč všeč, je pa ena redkih zvezd v Sloveniji, ki lahko živi in to dobro od glasbe! Težko bi jo opisala z eno besedo, ampak je diva vseh div in pri svojih 47 letih izgleda boljše kot katera druga 25letnica. Čeprav se je na profesionalno pevsko pot podala ˝šele˝ pri 23, je prava profesionalka, saj je tudi šolala in postala operna pevka. Afera vseh afer, ki jo je povzročila je bila, da je imela afero s uspešnim poslovnežem, s katerim se je tudi po enem letu veze, leta 1996 poročila. Njuno poroko so prenašali celo preko poročil,saj je bilo zanimanje javnosti res veliko.

Haha, verjetno sem vas mal presenetla s to objavo, me pa seveda zanima, kakšno je vaše mnenje o njej? :)

četrtek, 17. marec 2011

Svobodni ljudje

Free people.. pošiljajo tudi v Slovenijo. Lušta se mi boemskega stila.







Tudi gospodinje imajo stil!

Vsaka prava kuharca bi ga imela! Sploh tista s stilom, čeprav bi se na njen nabiral prah. Mikser znamke KitchenAid je tak retro staylish in je tudi uporaben. Je nekaj takega kot nov fičo med avtomobili:lušten in drag. Na uradni strani, se ga dobiti od 250€ dalje in cene gredo v višave. Če bi ga pa radi zastonj, poteka na int. strani Dela in dom nagradna igra za katero potrebujete le nekaj domišlije. Torej kdo ga hoče?


torek, 15. marec 2011

Tunika

Čakam poletje! Naredila sem si že tuniko/oblekco/kafran, ki ga bom lahko nosila nad kopalkami, super pa pride tudi z belimi hlačami. Žal mi je le, da sem si sešila mal prevelikega in sem ga mogla pri strani zožat, ampak se mi zdi, da kljub vsemu izpade dobro!



sreda, 9. marec 2011

Nova kopalnica in stenske poslikave

S fantom bova v bližnji prihodnosti preuredila kopalnico! Kopalnica je majhna in najin proračun omejen le idej nama ne manjka. Zadnje čase predvsem poslušam, da ni več moderno in potrebno, da bi v celi kopalnici položil ploščice. Dovolj je le, da so pri tušu, umivalniku in stranišču, drugje lahko steno premažeš z posebno vodoodporno barvo. Nikjer še nisem videla tega, čeprav vsi govorijo o tem. (Če vi kaj veste več o tem, mi prosim sporočite, saj bom vsake izkušnje zelo vesela!) Zgleda, da nima nihče poguma in živcev, da bi to preizkusil. Kakorkoli... fant mi je predlagal, da bi se midva projekta lotila na tak način. Steno, ki bi bila brez ploščic, bi pobarvala in nanjo naslikala kakšen vzorec. Meni je ideja zelo všeč, sploh spodnja slika, verjetno pa on ni imel v mislih kaj tako divjega. Navdih za to je bila tista kopalnice, ki ime modre vzorce. Zelo mi je všeč!

vir spodnje slikce